Rugklachten de baas

Sta je met je rug tegen de muur?

Herken je dit

  • Verlang je ernaar om weer volop te kunnen sporten en bewegen, zonder een beperking in je rug?
  • ‘S ochtends sta je op met een stijve rug die in de loop van de dag iets soepeler wordt?
  • Zou je graag je voeten moeiteloos binnen handbereik willen hebben, zonder moeite bij het aantrekken van je sokken en schoenen?
  • Droom je ervan om iets van de grond te rapen zonder de onvermijdelijke ‘oeehhhss’ en ‘aahhss’ die ontsnappen uit je mond wanneer je bukt?
  • Ben je klaar om afscheid te nemen van de pijnstillers?
  • Verlang je naar het ontspannen zitten, zonder voortdurend te hoeven schuiven omdat je geen comfortabele houding kunt vinden?

Hoe het kan zijn
Zou je niet graag weer willen sporten zonder die vervelende beperkingen in je rug? Beeld je eens in dat bewegen weer natuurlijk aanvoelt, zonder die innerlijke stem die zegt: ‘Ahhhh, wat doe je nu? Bewegen is pijnlijk, stop!’.
Bewegen hoort geen pijn te doen. Het is niet alleen mogelijk, het is echt waar. Bewegen op een ontspannen manier zonder klachten is binnen handbereik.

Aan de slag
Laten we een afspraak inplannen om een persoonlijk plan op te zetten. Met het opzetten van een persoonlijk plan wil ik zoveel mogelijk te weten komen over je rugklachten, levensstijl en behoeften.

Na het opstellen van het plan gaan we direct aan de slag. De eerste afspraak neemt ongeveer 1 ½ uur in beslag, terwijl vervolgafspraken ongeveer 1 uur duren.

De behandelingen omvatten een combinatie van acupunctuur, massage, specifieke oefeningen en ontspanningstechnieken. Dit proces stuurt het zelf herstellend vermogen van je lichaam in de juiste richting en biedt inzicht in wat er in je rug gebeurt.

Over het algemeen zijn er zo’n 6 tot 8 behandelingen nodig voor een optimaal herstel, met ruimte voor uitzonderingen afhankelijk van de duur van de klacht. Mijn aanbeveling is om minimaal 3 behandelingen te ondergaan om te beoordelen of het aanslaat.

In de eerste 3 tot 4 weken ontmoeten we elkaar wekelijks, waarbij je dagelijks de voorgeschreven oefeningen thuis uitvoert. Dit activeert je lichaam voor een effectiever herstel. Na 3 á 4 behandelingen zien we elkaar om de 2 weken tot het gewenste resultaat is bereikt.

Ervaar de helende kracht van acupunctuur met een speciaal aanbod: 6 behandelingen voor slechts €460,- in plaats van €480,- , je krijgt een korting van €20,-! Wil je liever in termijnen betalen? Dat is mogelijk, de korting van €20,- komt dan te vervallen en er worden administratiekosten meegerekend. De kosten worden verdeeld over 3 termijnen van €168,- per keer, dit is inclusief administratiekosten. De kosten worden verdeeld over 3 termijnen van €168,- per keer, dit is inclusief administratiekosten.
Nadat je de eerste stappen hebt gezet naar herstel, maar 6 behandelingen nog niet voldoende was biedt ik je nu 2 vervolgbehandelingen aan voor slechts €155,-, je krijgt een korting van €5,-!
Investeer in je eigen welzijn en ervaar de voordelen van acupunctuur!

Waarom Vera

Als ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander hoe het is om rugpijn te hebben, niet te kunnen sporten en moeizaam door het leven te bewegen. Mijn doel is om je te helpen weer soepel door het leven te gaan. Met mijn behandelingen bied ik niet alleen verlichting van rugklachten, maar geef ik je ook de kennis om in de toekomst beter met deze uitdagingen om te gaan.

Het resultaat

Stel je voor: ontspannen bewegen en sporten alsof het de normaalste zaak van de wereld is. ‘S ochtends sta je op met een soepele rug en je voeten zijn met gemak binnen handbereik. Dat is het resultaat dat je kunt verwachten. We werken samen aan een leven met een soepele rug! Iedereen heeft zijn eigen doelen in het leven en daarbij wil ik je ondersteunen.